Fiat Punto: Mening gevraagd over Fiat Punto

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.2

Hallo,

Ik heb een vraag aan de ervarenen onder ons. Ik heb zelf een blauwe fiat punto 1998 (benzine) 140 d kilometer gelopen die op dit moment een lekke koppakikng heeft, een koppeling die op knappen staat en een tandwiel achter die versleten is. Ook moet hij gekeurd worden totale kosten 1100 euro. Aangezien ik veel rij 30.000 km per jaar wil ik wel een nieuwe auto op gas. Nu kan de garage mij een prachtige fiat punto aanbieden bouwjaar 2000 met 180 d kilometer op de teller. Ik mag hem kopen voor 3500 euro met inruil van mijn auto in de kapotte staat. De fiat punto waar het omgaat heeft al een lekker koppakking gehad en een prestige in de lager van de schakelbak. Dit is allemaal vervangen. is het nu verstandig om deze auto te kopen?? De auto is altijd onderhouden door de garage zelf en er de geschiedenis van de auto is bekend bij de garage. De garage bied mij 3 maanden garantie! Kan deze auto mij nog 2 jaar rijden ongeveer? Of zeggen jullie deze bak is afgesleten?

Ik ben heel benieuwd naar jullie reactie.


Groeten Dineke

Dineke

Geplaatst door Dineke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

mhhhh...180000km en op gas en AL een lekke koppakking gehad,vraag me af in welke staat de kleppen nu zijn,is de cylinderkop toen ook gereviseerd?
Ik persoonlijk zou er niet aan beginnen.

Ricky,

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

180000km, is niet niks voor dit type auto, dat konden de komende jaren wel eens dure kilometers gaan worden..

''mooi laten staan zou ik zeggen''

paul,

jeroenmonteyne (0) PRO, 17 jaar geleden

Die motoren kunnen heus wat kilometers doen hoor. Een lekke koppakking hebben ze bijna allemaal... Kleppen zijn normaal geen probleem bij die motoren op lpg.

paulmichiel (0) PRO, 17 jaar geleden

Overigens is EUR 3500 verkoop al veel te veel voor een 7 jaar oude Punto en dan nog op gas ook....... Die van jou is 500 waard en die 2000er ca 2500 dus toebetalen 2000 max.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.