Fiat Cinquecento: Motor start niet meer, maar benzinemeter doet het wel

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine

Hallo, mijn auto wil niet meer starten. Hij geeft geen enkel signaal meer en het blijft helemaal stil als ik hem probeer te starten. Het enige dat wel gewoon werkt is de benzinemeter. Heeft iemand een idee wat er aan de hand is?

TimTim2009

Geplaatst door TimTim2009 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Dus de startmotor draait ook niet rond als je de sleutel omdraait >?

Controleer zekering > geschakelde 12v op kleine kabeltje startmotor > Contactblokje..

TimTim2009 (0), 14 jaar geleden

Startmotor draait niet rond inderdaad. Net proberen te starten met startkabels, maar lukte ook niet. Dan de zekering checken of zal het de startmotor zelf zijn? Als ik de sleutel gewoon doordraai alsof ik start probeert hij wel contact te maken, maar hij hapert constant en krijgt geen contact.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Hoor je ook geen tik als je start ?

Aan de startmotor zit een dikke kabel,de + en ernaast zit een klein kabeltje,geschakelde + dus als je de sleutel omdraait moet hij de acuuspanning opkomen,doet hij dat niet,start hij ook niet,en kan het aan het contactslot of kabels daarvan liggen,meet je wel wat,kan het de startmotor zelf zijn!

Pak een stukje kabel,zet de auto 'vrij' en op contact,en verbind de bovengenoemde contacten even met elkaar door,nu zou hij moeten starten.

TimTim2009 (0), 14 jaar geleden

Ik heb het geprobeerd, maar hij startte niet. Gelukkig zit er een garage bij mij op de hoek, dus daar heb ik hem nu maar heen geduwd. Ik laat nog wel weten wat het probleem uiteindelijk was. Bedankt voor je antwoorden in ieder geval!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.