Fiat Punto: piepen display automaat

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 16v

hallo,ik heb een punto .er gaat een rood lampje branden van het versnellingsbaktekentje..ook het symbool van het display beweegt dan van D naar R...piepen...nu begint die het ook te doen, als ik hard rem of mn knipperlicht gebruik....er zit genoeg olie in de versnellingbak..laatst mee naar garage heen geweest.na gekeken, toen was die goed...nu begint hij weer...groetjes henk

oido

Geplaatst door oido (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Als er een foutlampje brandt kun je de foutcode uit laten lezen door de dealer.
Brande dat lampje de vorige keer dat je garage er naar keek ook?

Misschien een probleem met de herkenning van de positie van de keuzehendel.
Het is waarschijnlijk ergens een los contact als je het kunt opwekken met hard remmen.
Makkelijk voor de dealer om de storing te kunnen opwekken met uitlezen.

oido (0), 12 jaar geleden

ben met de punto heen geweest...aan de computer..storing lucht toe voer..zat een klem los, en er zat te veel olie in..olie er uit gehaald..als ik door een bocht ging ,dan ging die piepen...nu is het over....groetjes henk..

j.wouda (0), 12 jaar geleden

Ik had hetzelfde irritante piepgeluid en bijkomende verschijnselen zoals je beschrijft. Vandaag laten uitlezen, bleek het een licht geoxideerde stekker van de achterlichtunit te zijn. De stekker is vervangen en de polen in de unit geschuurd en dat was het! Toch vreemd want alle verlichting deed het normaal. Kan het er dan aan liggen dat er minimaal contact is en is dan een busje contactspray in de auto verstandig?!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.