Fiat Punto: Probleem met elektrische afstelling koplampen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Onze punto werd vandaag afgekeurd bij de APK, omdat de koplampen niet konden worden afgesteld. In ieder geval werkt de elektrische afstelling niet meer (hoogteschakelknop op dashboard). Wat kan er aan de hand zijn en hoe kan ik dit herstellen?

Alvast bedankt!

Roelof

Roelof7

Geplaatst door Roelof7 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

elektrische afstelling hoeft het niet te doen voor de apk gewoon de knop op de 0 stand en de koplampen afstellen en de evt steekproef gaat de werking van de elektrische verstelling echt niet controleren.

Roelof7 (0), 15 jaar geleden

[quote=john5686]elektrische afstelling hoeft het niet te doen voor de apk gewoon de knop op de 0 stand en de koplampen afstellen en de evt steekproef gaat de werking van de elektrische verstelling echt niet controleren.[/quote]
Volgens de keuringsmeester viel de linker koplamp niet af te stellen. Heb je een idee wat er dan aan de hand is. Hij suggereerde dat de volledige unit moest worden vervangen.

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

het kan zijn dat de reflektor los ligt of de steller is lamgedraaid

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.