Fiat Punto: Problemen met starten???

Bouwjaar: 1999

Ik heb een fiat Punto hgt uit 1999. De laatste tijd haalt hij hele rare fratsen uit. Als het koud is geweest brandt het lampje van de accu? De auto start gewoon maar ik zit de eerste paar kilometer zonder stuurbekrachtiging. Dit was eerst niet zo'n probleem maar het werd steeds erger. Op een gegeven moment was hij tijdens het rijden net een kermis. Alle verlichting op mijn dashboard begonnen een voor een te branden en toen aan uit aan uit enz. toen ik hem stil had gezet en de sleutel uit het contact haalde bleef mijn radio gewoon spelen maar de auto starten helemaal niet meer... zeer vreemd.

Nu is de auto nagekeken geweest en hebben ze me verteld dat dit het stuurhuis zou zijn..
Weer naar een andere garage want ik vertrouwde het niet helemaal.. alles nagekeken en aan de computer gelegd, het is de dynamo zeiden ze. Die is ondertussen gereviseerd en toen leek het probleem opgelost!!! (ja voor 3 dagen) en toen was de accu weer leeg en stond ik weer stil (om gek van te worden) Nieuwe accu erin en het leek weer opgelost te zijn. 1 dag en de nieuwe accu was weer leeg en stond weer stil.
Niemand lijkt te weten wat dit kan zijn zelf de garage niet.
Heeft iemand zoiets ook eens meegemaakt Of is er iemand die een idee heeft dan hoor ik het graaf.

Alvast bedankt.

joyce5994

Geplaatst door joyce5994 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

joep5513 (0) PRO, 18 jaar geleden

misschien is je instrumentenpaneel stuk, komt wel eens voor.
Dan kunnen er allerhande lampjes gaan branden. Je moet opletten dat als je de auto wegzet alle lampjes uit zijn anders gaat de accu leeg. Met de stuurbekrachtiging kan ook iets mis zijn. Deze kan uitgelezen worden. Als er iets verv. moet worden niet het stuurhuis maar de stuurkolom met elec stuurbekr. met regeleenheid.
groetjes

joyce5994 (0), 18 jaar geleden

Het probleem is ondertussen gevonden. Ze hebben mijn dynamo gereviseerd en die bleek na een week weer kapot te zijn gegaan. Er zit nu een nieuwe dynamo in en tot nu toe rijdt hij nog steeds.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.