Fiat Panda: Radio

Bouwjaar: 2004

Mijn ouders hebben onlangs een fiat panda 1200 gekocht,
Aan auto mankeert niks.... maar de radio (orgineel blaupunkt)gaat soms spontaan aan.
Je kan de radio ook instellen dat hij een bepaalde tijd aan blijft en deze is ingesteld op 20 minuten, dus als de radio 'smorgens - 'savonds - of zelfs 'snachts spontaan aan gaat blijft hij dus 20 minuten aan en gaat dan weer vanzelf uit.
Ze zijn al terug geweest met de auto maar er word wat lacherig over gedaan, een monteur heeft wel gezien dat de radio uit zichzelf naar een cd gaat zoeken (er zit geen cd in) als hij deze dus niet vind springt hij weer terug naar de radio.
Zij weten het ook niet , ze zeiden dat ze contact op zouden nemen met de fabrikant (een nieuwe radio plaatsen lijkt mij de makkelijkste oplossing mits het niet aan de auto ligt natuurlijk maar ik ben geen monteur)
Wie heeft meer over deze problemen gehoord.

Hertogjan

Geplaatst door Hertogjan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

peter8765 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat is duidelijk een geval van een klote radio, vervangen dat rotding!!

Hertogjan (0), 18 jaar geleden

Ja inderdaad vind ik ook, maar bij de garage moeten ze het probleem eerst zien voor ze er natuurlijk wat aan kunnen doen :(

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.