Fiat Marea: Radio/CD installatie voor Fiat

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 75TD

Hallo,
Wie kan mij helpen ? Ik wilde graag een originele Fiatradio met CDspeler in mijn Marea. Heb ik er een gekocht via internet, blijkt dat er geen CDspeler in zit, maar alleen de mogelijkheid heeft tot aansluiting van een wisselaar. Nu heb ik ook een optie op een originele CDwisselaar (Grundig) maar daar zit geen kabel bij. Fiat gebeld, maar die wil een chassisnummer hebben van de originele radio en die heb ik dus niet. Kan iemand mij vertellen of dit 'standaard Fiat kabels zijn of heel misschien zelfs een onderdeelnummer voor mij heeft en een schatting van de kosten ?
M.vr.gr. Ed Spoorendonk

Ed Spoorendonk

Geplaatst door Ed Spoorendonk (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ed Spoorendonk (0), 17 jaar geleden

Probleem is opgelost door middel van de aanschaf van een complete set.
Gr. Ed

evertjantommel (0), 17 jaar geleden

ik heb nog wel een kabel liggen voor je, heb nl. zelf ook een 2e hands wisselaar gekocht want de kabel lag er al netjes in en er zat weer een kabel bij de wisselaar die ik heb gekocht ! Interesse ?

Ed Spoorendonk (0), 17 jaar geleden

Hoi,
Ik heb inmiddels een complete set, maar op Marktplaats wordt een wisselaar aangeboden zonder kabel (ergens in Abcoude). Misschien heeft die verkoper interesse.
In ieder geval bedankt.
Gr. Ed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Marea of stel zelf een nieuwe vraag.