Fiat Multipla: Rem blijft vast zitten

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 JTD

Mensen hebben de klacht dat soms nadat ze remmen hij er op blijft hangen.Hebt dit zelf niet meegemaakt.Mensen zijn een keer naar de zaak gereden in het weekend toen hij ook op de rem bleef hangen.De baas heeft er toen naar gezien en zei als je een paar keer op rempedaal drukt dan gaat ie weer van de rem af.Heb hoofdremcilinder vervangen die is samen met de rembooster.Maar dit weekend is het weer mis.Heb ABS ook al uitgelezen maar geen storing.Wat bij deze auto ook al is vervangen zijn remslangen voor en vacuumpomp.Iemand nog een idee of een meegemaakt?
Vr.Gr.Gerrit

klopstra

Geplaatst door klopstra (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Multipla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Siem Bijman (145) PRO, 17 jaar geleden

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...

Even voor je gezocht op de site,misschien heb je er iets aan?

klopstra (0) PRO, 17 jaar geleden

Vandaag de auto hier weer heb nu rempedaal schakelaar afgestelt en remslangen achter vervangen klant gaat weekend lang weg met de auto en ik heb dan vakantie dus maar weer afwachten.
Gr.gerrit

janrietman (0) PRO, 17 jaar geleden

de zuiger van de hoofd remcilinder komt niet ver genoeg terug en dan komt het compensatie gaatje niet vrij en dan lopen de remmen vast na een paar maal remmen,omdat remvloeistof uitzet en het kan niet terug naar het rempotje.

joep5513 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik heb een keer een vastzittende remklauw achter gehad bij een multipla.
Die bleef toen ook op de rem staan

klopstra (0) PRO, 17 jaar geleden

Nou de mensen rijden al even en probleem lijkt opgelost te zijn.Wat heb ik gedaan:nou heb rempedaal schakel meer speling gegeven en toch nog de remslangen achter vervangen.Volgens mij kwam probleem echt uit remschakelaar weg.
Vr.Gr.Gerrit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Multipla of stel zelf een nieuwe vraag.