Fiat Cinquecento: Remt niet links achter

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 900

Linksachter remt de auto niet, er komt geen vloeistof als ik de leiding achter losdraai. Ik ben helemaal teruggegaan naar voor, tot aan de hoofremcilinder. Daar zit (als je voor de auto staat rechts) een soort cilindertje waar twee leidingen aanvast zitten (aan de andere kant van de hoofdremcilinder zit er ook een voor rechtsachter). Een aanvoer en de andere gaat naar het linker achterwiel. Als ik de aanvoer losdraai komt er vloeistof uit, als ik de leiding naar het achterwiel opendraai komt er niks. Is dit een remkrachtverdeler of een begrenzer? Weet iemand hoe dit ding heet en of ik dit los kan vernieuwen. Komt dit vaker voor? Het lijkt wel of er een klepje inzit wat vast zit ofzo.

Gr. Roel

RoelV

Geplaatst door RoelV (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

RoelV (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb bovenstaand verhaal uitgelegd aan de Fiat dealer in de buurt. Volgens hun computersysteem is dit de tandheugel (of in het frans: correcteur de ....). Ik zal hem wel vernieuwen, maar ik heb dit nog nooit meegemaakt. Het resultaat laat ik wel weten.

Gr. Roel

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

is gewoon een remdruk regelaar

RoelV (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo,

ja, ik heb dit nog nooit kapot gehad dus ik wist niet wat dit is.

Gr. Roel

gerjan1980 (0) PRO, 16 jaar geleden

niet ergens een knik in de leiding of een remslang verstopt

gr gerjan

RoelV (0) PRO, 16 jaar geleden

Nee, gerjan, nergens een knik ofzo, want anders had ik em niet bij prof. geplaatst, maar evengoed bedankt.

Gr. Roel

RoelV (0) PRO, 16 jaar geleden

Het is gemaakt.

Gr. Roel

dupl-u-19054-5dd14a44697fb+kosopoel (0) PRO, 16 jaar geleden

Is het gerepareerd door die regelaar te vervangen??

RoelV (0) PRO, 16 jaar geleden

ja, ik heb die tandheugel oftewel regelaar vervangen. Ik heb hem wel eerst gecontroleerd. Aan één kant kwam er gewoon niks uit, dus hij zat verstopt.

Gr. Roel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.