Fiat Seicento: slaat niet aan bij warmere motor

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 900 spi

Bij een seicento 900 van 1999 hebben wij het probleem dat de motor niet wil aanslaan nadat hij een minuut of 5 heeft gelopen. Draai je de sleutel terug en start je opnieuw loopt hij gelijk. Iedere keer dat je hem afzet en opnieuw probeert te starten, slaat hij niet aan. Zodra je het een 2e keer probeert loopt hij wel. Hij spuit brandstof in en krijgt vonk en toch slaat hij de eerste keer niet aan. Koude start is geen probleem. Stuurapparaat afkoppelen of een massa los koppelen en weer aansluiten is direct aanslaan. Daarna iedere keer hetzelfde als hierboven beschreven. Soms als je heel lang doorstart, kan het zijn dat hij wel aanslaat. Tijdens het starten gaan wel alle controlelampjes van inspuiting en sleutelcode uit.

Hopelijk kan iemand mij helpen.

Groetjes Patrick

D-Turbo

Geplaatst door D-Turbo (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

benoodtjacobs (0) PRO, 15 jaar geleden

hebben jullie eens de distributie nageken?
het kan zijn dat deze een tand verkeerd ligt.

jeroenmonteyne (0) PRO, 15 jaar geleden

Deze motor heeft een ketting.
Een lekkende injector of zo?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.