Fiat Bravo: Start niet ivm plaatsen nieuwe motor

Bouwjaar: 1996

Ik heb water in de motor gehad en heb hierdoor een nieuwe motor in mijn bravo moeten zetten alleen nu start hij niet meer nu hebben al heel wat mensen gezegt dat licht aan de computer je moet de bruine sleutel en code kaart hebben maar deze heb ik nooit gehad wat moet ik nu doen?

Maurice20

Geplaatst door Maurice20 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Bravo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

technico (0) PRO, 18 jaar geleden

De bruine sleutel heb je nodig om de sleutels wanneer BV een sleutel stuk is of verloren en je koopt een nieuwe dan moet deze eerst gepogrameerd worden, dat kun je met de bruine sleutel hier mee is het geheugen te openen en dan sleutels toevoegen.
Deze bruine sleutel dus niet gebruiken.
Normaal als de motor niet wil lopen door een storing met de sleutel(IN HET CODESYSTEEM DUS )dan brand het code lampje op het instrumentenpaneel. In dit geval kun je de code kaart gebruiken om de auto te starten CODE ingeven met gaspedaal staat in het instruktieboekje. Als het code lampje niet blijft branden zou de auto moeten lopen. Lampje moet wel gaan branden als de auto op contact gezet wordt even aangaan en dan uitgaan. Dan zit de storing ergens anders. WAT VOOR TYPE AUTO 1600 1370 1747 1998 1910diesel

Maurice20 (0), 18 jaar geleden

werkt niet hij staat nu al 7weken in de garage

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Bravo of stel zelf een nieuwe vraag.