Fiat Tipo 1.4: start niet na regenbui

Bouwjaar: 1994

Ik heb een Fiat Tipo uit '94 die wat minder leuke verassingen heeft, namelijk laatst was het heel hard aan het regenen, en toen ik dus weg wilde met de auto, starte deze niet. de dag erna starte hij wel weer, maar heeel moeizaam, en na 10 minuten rijden, en dan weer uit te zetten voor 2 min, starte deze dus weer niet, en nu (met aanduwen, startkabels... ) doet ie t nog nier. Hij start iig niet door. het lijkt mij dat hij geen benzine krijgt.. maar waarom weet ik niet en hoe het op te lossen is dus ook niet. wie weet dit?

Carroll

Geplaatst door Carroll (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Tipo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mvdkant (0), 18 jaar geleden

vaak geeft vocht problemen met de ontsteking. een doeltrefffende oplossing is in de regel het vervangen van de bougies met bougie kabels (compl set), rotor en verdeelkap. het kost wat maar dan heb je ook wat.

suc6,
groet,
martin

Carroll (0), 18 jaar geleden

de oplossing was helaas zeer simpel, het was gewoon grote toeval met de regenbui, maar t bleek dus dat mijn bezinepomp niet meer goed functioneerde, deze is dus vervangen en nu werkt ie perfect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Tipo of stel zelf een nieuwe vraag.