Fiat Uno 70 SIE: Startproblemen met koude motor.

Bouwjaar: 1991

Mijn vriendin heeft onlangs een fiat Uno 70 1.4 SIE 1991 gekocht. Nou wil de auto slecht starten wanneer de motor koud is. De startmotor loopt perfect. Wanneer je geen gas geeft bij het starten slaat de motor direct weer af.
Als je het gaspedaal wel een tijdje inhoudt direct na het starten en je laat dan het gas weer los dan blijft de motor wel lopen, maar in een erg laag toerental en je hebt het gevoel dat hij zo weer af kan slaan. Wanneer de motor warm is start hij direct. Met warme motor loopt de auto goed stationair. Wie kan ons helpen?? Volgens de garage hebben zij geen problemen met het starten??????. BVD

Alfaholic

Geplaatst door Alfaholic (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Uno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Eelco2633 (0), 20 jaar geleden

Waarschijnlijk heb je er alleen last van bij koud weer, als het weer warmer is zal het probleem zich niet of minder voordoen,
indien dat inderdaad het geval is zal het je automatische shocke zijn. Wat je kan proberen is deze te resetten door de + pool van de accu ca 30 seconden te verwijderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Uno of stel zelf een nieuwe vraag.