Fiat Palio: Thermostaat Fiat Palio 1.7 TD onvindbaar???

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7

Hi allemaal,

Ik heb een probleempje met onze auto, sinds enige tijd blijft de motortemperatuur maar net boven het koude staan, en verbruikt hierdoor aanzienlijk meer diesel. Nu zat ik te denken om de thermostaat te vervangen, maar wie kan mij vertellen waar deze zit in een palio, heb het zgn thermostaathuis al los gehad, en de verschillende slangen allen zonder resultaat. Wie zou me hier een handje bij kunnen helpen???

Alvast bedankt,

grt Patrick

pkoelman

Geplaatst door pkoelman (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Palio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

joba (0) PRO, 14 jaar geleden

Volgens mij zit deze bij jou achter de cilinderkop gemonteerd. Dus als je voor je motorkap staat aan de rechterkant boven de versnellingsbak. Deze zit vaak in een complete kunststof behuizing verwerkt. Er zit bijna altijd een grote waterslang aan die van of naar de radiateur gaat of komt.

pkoelman (0) PRO, 14 jaar geleden

Hi

Daar zaten wij idd ook aan te denken echter heb die slang ook los gehad, en zit wel een rubber in echter verders helemaal leeg. En neem aan dat een thermostaat niet zomaar kan verdwijnen toch? Of er heeft er nooit 1 ingezeten.....

joba (0) PRO, 14 jaar geleden

Voer deze links eens in. Dan zie je heel de unit waar hij in moet zitten.
http://start.mijngrossier.nl/catalog/art...

pkoelman (0) PRO, 14 jaar geleden

hi

dank je wel, maar dan moet ik inloggen :-( zie enkel een inlogscherm

joba (0) PRO, 14 jaar geleden

ga naar www.h-base.nl
kies het jaartal en jou wagen vul de rest in en ga dan naar koelsysteem. Daar zie je de onderdelen die ze aanbieden met foto's ook het thermostaathuis, dat is ideaal.

succes

pkoelman (0) PRO, 14 jaar geleden

hi

yesss eindelijk, helemaal top!!! maar moet ik dus echt dat hele huis vervangen of alleen een thermostaatje zelf?

joba (0) PRO, 14 jaar geleden

In dit geval moet je heel het huis vervangen. Het klusje valt wel mee. Ik heb het zelf bij een fiat marea gedaan. Ongeveer hetzelfde.
Succes ermee.
J Brand

pkoelman (0) PRO, 14 jaar geleden

ok top, dan gaan we daar morgen maar eens even mee aan de gang en hopen dat hij dan de temperatuur wel weer normaal gaat beoordelen. Alvast bedankt.

groetjes Patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Palio of stel zelf een nieuwe vraag.