Fiat Punto: verlichting valt uit

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,2

Verlichting van hele auto valt soms enkele seconden uit.Als dit gebeurd valt ook het hele dashboard uit en de stuurbekrachtiging.Proleem is niet op te wekken.Auto heeft geen foutcodes.

svensven

Geplaatst door svensven (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

apalracer (0) PRO, 14 jaar geleden

kijk even het contactslot zelf na. en de gele relais achter op de zekereingskast. heb hier ook een punto staan die verlichtingsproblemen heeft en bij mij zit het in het contactslot.

mvgr

svensven (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik zal dit morgen controleren.Heb met fiat nog met fiat monteur gesproken en die zei dat het probleem waarschijnlijk uit de BCM module komt.Hierin worden al deze systemen geregeld zoals dashboard,verlihting,stuurbekrachtiging,cv enz..mvg Sven

svensven (0) PRO, 14 jaar geleden

Vorige wek bcm module vervangen en proleem is niet meer voorgekomen.

jaborgh (0), 11 jaar geleden

Heb nu exact dezelfde poblemen met de Punto ELX ( 2000) van mijn dochter. Kan je die BCM's blind uitwisselen als je er een vindt op de sloop ?? of zit hier specifieke software in zodat dat niet gaat en je op de dealer aangewezen bent ?

ger fcn (0) PRO, 11 jaar geleden

Hallo jan, weet je al wat meer ,ik ben hier ook nieuwsgierig naar,,en of je het zo uit kan wisselen,
heb je al een oplossing ,, gr Gerrit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.