Fiat Seicento: Versnellingsbak vast

Bouwjaar: 2000

Betreft een Seicento, die gewoon is stil gezet en na het boodschappen doen vast staat in een versnelling.Hij is niet meer uit die versnelling te krijgen.Kabels losgegooit en handmatig eea geprobeerd, maar zonder succes.Wie heeft dit al eens bij de hand hgehad? Auto'tje heeft slechts 54.000 km gelopen.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (170) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Siem,

Als je de schakelkabels los haalt dan moet je de gaffels met een bandenlichter heen en weer bewegen dan komen ze vaak los,daarbij moet je wel de auto opkrikken om de spanning van de bak te halen.
Dan de boel goed smeren en dan gaat het schakelen eerst nog wat stroef maar na een tijdje gaat het weer soepel

Hans

Siem Bijman (170) PRO, 18 jaar geleden

Geen beweging in te krijgen.Gaan op zoek naar een gebruikte bak.

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

siem, staat er geen "klok" op de achterkant van de versnellingsbak??????? Deze even demonteren en kijken of er geen bout losgekomen is. Ik heb deze week hetzelfde gehad met een Renault en het was een bout die tussen de tandwielen en het deksel gevallen was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suc6
Jan

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

gewoon de bout terug monteren met "loctite" en klaar wasz kees

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.