Fiat Marea: vraagje over fiat krijg daar geen nuttige antwoorden

hey mensen,

ik weet natuurlijk dat er hier een hoop goede monteurs zitten dus kom ik hier maar heen(aangezien de goede niet op het fiat deel komen hahah)

heb een marea met een themp probleem.

onder weg staat de themp meter altijd op het 2 de streepje (2 strepjes onder de helft waar hij dus hoort) als ik hem stilstaand laat draaien komt de ven bij als hij een half blok boven het midde staat (slaat aan bij 92 grade)(thermostaat opent bij 80grade) dus dan klopt de meter dus goed lijkt mij?????????????


de thermostaat is nieuwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alles is uiteraart goed ontlucht wie o wie heeft er een oplossing voor mij?

al vast heel erg bedankt

wanhopige tijne

tijne

Geplaatst door tijne (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

TheoStek (0) PRO, 16 jaar geleden

@Tijne dat is normaal en geen storing, bij het rijden krijgt de radiateur rijwind, bij het stationair draaien/stilstaan is dit dus niet het geval en moet de fan in springen om de luchtstroom door de radiateur te halen.

Dus m.a.w werkt alles normaal...

tijne (0), 16 jaar geleden

nee sorry theo alles werkt niet normaal want hij blijft te koud even goed lezen want het gaat er niet om dat die ven aan slaat dat dat niet goed zou zijn het gaat er om de stand van de themp meter als de ven aan slaat.

gr tijne

thei11316 (0), 16 jaar geleden

tijne,de ven slaat aan en de meter geeft te weing temperatuur aan,dam lijkt mij dat de voeler voor de temperatuurmeter in een luchtbel hangt,heb het vorig jaar gehad nmet een Opel van mijn zoon.
Wat je kunt doen is doen temperatuurvoeler los draaien tot hier koelvloeistof uitkomt,weet je zeker dat dit gedeelte voeldoende ontlucht is.

tijne (0), 16 jaar geleden

hey

dank je wel voor je reactie maar ben er achter in middels even bij mijn garage langs geweest 75km verder op en die heeft hem na gemeten en toen bleek dat de thermostaat kapot is (is nog geen half jaar oud en kost 120 euro) dus morgen maar weer naar de dealer is kijken hoe hij dat op gaat losen.

gr tijne

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Marea of stel zelf een nieuwe vraag.