Fiat Fiat Punto: Waterlekkage

Bouwjaar: 2000

Mijn Fiat Punto 1.2 8v van 2000 heeft last van waterlekkage aan de bestuurderszijde. Ik heb de parafan gecheckt, afdichtrubbers van de deur gecheckt maar kan geen oorzaak vinden. Tijdens een check onder de bekleding lijkt het water van boven de regio rondom de pedalen weg te komen (of hoger). (Ik heb gehoord van een modificatie m.b.t. een kitnaad maar volgens de dealer zit die aan de passagierzijde.)

Iemand hier soortgelijke ervaring mee?

Ergodyne1

Geplaatst door Ergodyne1 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan5002 (0), 19 jaar geleden

zou het kunnen dat je er een dak raam in hebt ziten want dan zou het kunnen dat het afvoer slangetje niet goed zit anders wordt het echt zoeken en dan zit het waarscheinlijk in de ruimte waar je stang van de ruitenwiser door loopt zit tusen je voorruit en de motor kap dat plastiek gedeelte kan je los maken en dan zal daar een kit naadt gescheurt zijn iets anders zou ik het niet weeten veel geluk met zoeken

Ergodyne1 (0), 19 jaar geleden

Hoi, bedankt voor je reactie. Ik heb er geen zonnedak in, ik ga die kap eens nakijken...

carspecialist (0) PRO, 19 jaar geleden

kan ook tussen de afdichting van de kabelboom komen de want tussen cocpit en motot kijk maar eens

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.