Ford USA Thunderbird : Programeren Ventilator / Snelheidsbegrenzer

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.6 V8

Niet echt een probleem (nog) niet.. Maar ik heb het idee dat de koelventilator behoorlijk laat in komt. (Op de temp. meter pas bij ruim 3/4 uitslag). Nu heb ik gelezen dat dit softwarematig te veranderen is, net als de ingestelde snelheid van de snelheidsbegrenzer (105 mph). Kan iemand mij vertellen waar ik dit kan laten doen, of hoe zit eventueel zelf te doen is (via chip oid ?) Heb al het e.e.a. gegoogeld, maar nog niet echt iets gevonden...

Peter

pd2pw

Geplaatst door pd2pw (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Thunderbird? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Snelheidsbegrenzing is bij Ford normaal voor dit soort auto's.
Zit erin omdat de versnellingsbak geen hogere snelheden aan kan. Lijkt mij onverstandig om te verwijderen.

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Kijk, Oldford spreekt de wijze woorden, niet aanzitten, want hij draait gegarandeert kapot!!
temperatuurmeter is ook normaal, bij 3/4 (ong 100 graden) inkomen van de koelvin, schakel de airco in, de koelvin voor de aircoradiateur draait dan (langzame stand) en koelt dan alvast wat mee op het koelwater.

De electronica van amerikanen is nou niet het je van het, dus eraan gaan zitten te programeren..... ik denk dat zeer snel na het programeren je beloond wordt met heel veel problemen.

gr

Peco Power

dsp2024 (0), 14 jaar geleden

Zo,

Terug van vakantie, en de raad opgevolgd....gewoon laten zoals het is....

Heb alleen sinds een half uur een nieuw probleem...zal er een nieuw topic over maken...

Allen bedankt !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Thunderbird of stel zelf een nieuwe vraag.