Ford USA MUSTANG GT CONVERT. AUT: raam bestuurders kant werkt niet

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.0 HO, Motorinhoud (cc): 5000, Vermogen (kw): 160

Eerst meten of er stroomtoevoer in orde is.Kabelbreuk in doorvoer leiding(rubber) naar de portier.

joserinj

Geplaatst door joserinj (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Mustang? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

joserinj (0), 7 jaar geleden

raam bestuurderskant wil niet omhoog en omlaag raam motor vernieuwd schakelaar vernieuwd andere ramen werken wel misschien draadbreuk of is er een aparte zekering ?
mvrgr jose

joserinj (0), 7 jaar geleden

ok bedankt vast

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

Nee zijn niet apart gezekert, inderdaad draadbreuk komt nogal veel voor op hierboven aangegeven plek.

Mvg diagnoseoplocatie.nl

joserinj (0), 7 jaar geleden

bedankt voor de snelle reacties ik zal de draad volgen en de kabelboom een beetje kaal maken het zal wel goed komen dan het moet ook haast wel als er geen exstra zekering is. .
mvrgr jose

joserinj (0), 7 jaar geleden

de draden gevolgd maar die loopt naar de onderkant portier en daar zit een drive rs power window relay module die is voor de bestuurderskant en schakeld de draden om dus een nieuwe besteld in usa by ford only parts ali express had hem ook maar alleen de losse printplaat dus even afwachten deze week ik meld het wel als het gelukt is
mvrgr jose

joserinj (0), 7 jaar geleden

gisteren nieuw relais binnen gekregen stekker eraan contact aan en het raam werkt weer dus na een hoop gezoek en nieuwe raammotor en schakelaar probleem opgelost bedankt allemaal voor de tips hopelijk als het nog eens bij iemand anders gebeurd hebben ze wat aan deze tips .
met vrgr jose

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Mustang of stel zelf een nieuwe vraag.