Ford C-max: 3 cilinder

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hoi,
We willen een C max kopen voor mijn vrouw, maar de verkoper zei dat het een 3 cilinder betreft met 125pk, heeft iemand ervaring of dit goede motoren zijn?
Het blijkt een importauto uit Frankrijk te zijn.

wie heeft hier professioneel zich top?
Groet
Erik

Erik494

Geplaatst door Erik494 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford C-Max? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Je kan zelf ook zoeken op Google.Er zijn tal van reviews.Kijk eens op de Ford Club.Daar staan heel veel zaken op een technisch forum.En dat zijn meestal eerlijke vraag en antwoorden.
Ik zelf ben geen voorstander van het down sizen. Een drie cilinder die een auto van bijna 1400 kilo moet voortstuwen.Die haalt geen km stand van tonnen.Maar als dat niet nodig is,is het een goede auto.
Ferry

Heino4267 (200), 4 jaar geleden

Het zijn prima motoren en ze rijden ook lekker met veel trekkracht.
Ze moeten wel heel nauwkeurig hun onderhoud hebben (gehad) met bv. exact de juiste olie. Als dat allemaal helemaal goed is gebeurd heb je er een fijne auto aan. Als je ermee rijdt en je merkt er niets aan (geen rare geluiden, alles werkt prima e.d.), kan je er nog lang een fijne auto aan hebben. Als ze uit de garantie zijn kan het geen kwaad om zelf de olieverversingstermijn te verkorten (dus vaker dan de fabrikant voorschrijft) om te garanderen dat de dopes in de olie hun werking behouden. Dan doe je het maximale om de motor in goede conditie te houden.

772 (0), 4 jaar geleden

Ik ben met Heino eens het zijn prima motoren,ik heb zelfs geen problemen met deze motoren gehad..Ik heb veel in de bergen gereden zonder problemen.
Alleen jaarlijks het onderhoud laten doen bij de dealer.

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Bij de dealer?Zijn er daarnaast geen goede garages met deskundig personeel.Overigens blijf ik erbij dat deze motoren niet de 300 a 400 duizend km halen.Overigens denk ik dat Eric voor een acht cilinder is gegaan.We horen niets meer van hem.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford C-Max of stel zelf een nieuwe vraag.