Ford Focus: aanjager

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8tdci

de aanjager blaast vrijwel geen lucht meer door de voorste roosters......wat kan hier de oorzaak van zijn?



een ander probleem is dat de bestuurders stoel niet meer goed vergrendeld aan de rechter kant hij blijft daar los je merkt dat de zitting aan de rechter kant naar achteren schuift....wie weet wat er is?

khurshed

Geplaatst door khurshed (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

khurshed (0), 14 jaar geleden

nog geen reacties vrienden kom op niemand een idee de kachel blaast alleen warme lucht en niet uit de voorste roosters
graag reacties
alvast bedankt

khurshed (0), 14 jaar geleden

onlangs is de interieurfilter vervangen maar nog steeds lijkt alsof de kachel helemaal geen lucht blaast de autoruiten blijven volledig beslagen.
wat kan hier eventueel aan de hand zijn?

khurshed (0), 14 jaar geleden

ik geef nog wat meer informatie........het is een type met climatcontrol als je de knop met auto/temp drukt dan blaast hij wel veel lucht.
zodra je de temperatuur hoger zet gaat de blower bijna niet meer blazen.als je alles in de auto tegelijk aanzet en je geeft gas zie je de koplampen feller branden gas los minder fel?????????????

iemand een idee?

Doktor (0) PRO, 14 jaar geleden

Rijd eens bij een garage langs en laat ze zien wat er gebeurd, volgens mij werkt dat beter dan bijna een jaar op antwoord te wachten.

Dat je lichten feller worden als je gas geeft dat is normaal, de mate waarin dit gebeurd kan ik zo niets over zeggen, misschien kunnen ze gelijk even de laadspanning meten.

Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.