Ford Transit: aanpassen turbo druk .,,meer motor vermogen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,5 turbodiesel

hallo

techneuten van ford

ik heb een transit een 2,5 turbo diesel met electronische pomp ,ik wil er meer vermogen uit halen ,ik dacht om de turbo druk iets op te draaien ,hoe kan ik dat doen ,,of wat om te lussen om er meer vermogen uit te halen motortje heeft 63 kw , 85 pk en wil, er 100 pk uit halen , ,wat moet ik veranderen om de druk op te voeren ,risico is voor mij zelf ,ik mijn ogen moet dat kunen ,motoren van ford zijn gemaakt ,maar ford haalt er altyd weinig vermogen uit de motoren ,maar dat kan in mijn gedachten anders ,

wie weet welke punt ,moet ik aan passen

mvg gerko

mts

Geplaatst door mts (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 16 jaar geleden

Tja... je zult er wel langer over gestudeerd hebben dan de heren bij Ford... Wees gerust... indien er zeker meer vermogen uit valt te halen,ZONDER NEVENSCHADE, dan hadden ze dat wel gedaan hoor!!

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

ik weet techneuten die halen 500 pk uit die blokken

kakanox (0), 15 jaar geleden

[quote=garageburgwal]Tja... je zult er wel langer over gestudeerd hebben dan de heren bij Ford... Wees gerust... indien er zeker meer vermogen uit valt te halen,ZONDER NEVENSCHADE, dan hadden ze dat wel gedaan hoor!![/quote]
Zoals je weet zit er altijd marge in zo'n motor.

CARS&MOTORS (0) PRO, 15 jaar geleden

ja
en als je die weghaalt zit je op een andere marge
genaamd hoge kosten

kakanox (0), 15 jaar geleden

Mijn mening: Onzin. Kijk eens om je heen hoeveel motoren er tegenwoordig gechipt worden, zelfs af-fabriek en onder garantie. Mijn vroegere Golfje TDI reed rond met 165 pk ipv 130, onder garantie en via de dealer gedaan.
Topicstarter meldt echter al dat de risico's voor hemzelf zijn, daarmee ga ik er vanuit dat ie bekend is met die risico's, zo iemand kan je dus gewoon vertellen hoe het werkt. Ons beider mening is daarbij helemaal niet interessant.

moderator (0) PRO, 15 jaar geleden

Topic is al meer dan een half jaar oud en gezien het feit dat de TS zich niet weer heeft gemeld, zal de animo inmiddels wel over zijn.
Case closed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.