Ford Transit: achterverlichting werkt niet meer

Bouwjaar: 1996

In mijn Ford Transit werkt opeens de achterverlichting, de stadslichten en de tachoverlichting niet meer. Erg storend. Dimlicht doet het nog wel.
De zekeringen zijn allemaal nog heel, maar bij nameten bleek er zelfs geen stroom over zekering 19 + 20 te komen (die zijn van de achterlichten).

Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen?

MVG

Patrick

Vmax11840

Geplaatst door Vmax11840 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zekeringkast.

Hans

Vmax11840 (0), 18 jaar geleden

Ja, en hoe kan ik dat verhelpen?

MVG

Patrick

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Je kunt doorverbindingen maken naar de zekeringen waar geen spanning op staat,eigenlijk is dat voor nood wel even te doen.
De zekeringkast vernieuwen is de betere optie.

Hans

Johan5613 (0) PRO, 18 jaar geleden

Controleer eerst even de lichtschakelaar en de bedradingsstekker van de auto, kan goed zijn dat er in de stekker een pennetje niet goed klemt en dan de schakelaar verbrandt. Is dit het geval dan is er een reparatie stekker te verkrijgen met een nieuwe schakelaar

Niels8175 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja,denk ik ook.
Schakelaar kapot,en stekker verbrand achterop de lichtschakelaar.

Voor de oplossing,zie Sergio zijn antwoord.

Niels

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.