Ford Fiesta: airco slaat niet aan!wel gevuld

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.25 zetec

airco is vorig jaar gevuld en afgeperst ,nu een jaar later slaat hij niet aan de zekeringen zijn allemaal heel heb ze allemaal gecheckt omdat ik geen boekje meer heb!nu is ook mijn ruitenwisser pomp ermee gestopt weet niet of dit er wat mee kan hebben te maken? iemand een oplossing ?alvast bedankt

danny3501

Geplaatst door danny3501 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 11 jaar geleden

Bedrading van/naar de aircopomp oxideren wel eens.

danny3501 (0), 11 jaar geleden

gemeten en is niet het probleem !maar bedankt in ieder geval

Postie (0) PRO, 11 jaar geleden

Vulling is een jaar geleden heb je gezegd, maar is die NU nog voldoende?? Heb je de druk gemeten? In een jaar kan er veel veranderen...

danny3501 (0), 11 jaar geleden

jep druk is goed volgens die man maar die heb geen verstand van elektro dus das eig het probleem!en druk kan laag zijn maar moet hij nog wel aanslaan dat was toen ook en toen was druk ook bijna nix meer!en een lek is hij ook niet,heb hem net laten afpersen!

Postie (0) PRO, 11 jaar geleden

In de zekeringskast onder de motorkap zit een relais van de airco, als je deze demonteerd en even doorverbind dan moet de pomp inschakelen. Zo niet dan heb je een electrische storing, schakeld de pomp wel in is ie electrisch in orde, en dan heb je een koudemiddel probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.