Ford Scorpio: Alarminstallatie

Bouwjaar: 1996

In mijn scorpio uit '96 zit een alarminstallatie, maar deze werkt niet. Bij de aankoop kreeg ik er geen afstandsbediening bij, maar het controlelampje, de bewegingsdetectoren, etc zitten er nog in. Ook het kastje (bij mijn weten) van het alarm bevindt zich in de auto, onder het dashboardkastje. Althans, het is een later - aangebracht - niet origineel - kastje, waar een stel zekeringen in moeten...inderdaad, alle zekeringen zijn er eigenlijk uit.

Hoe kom ik erachter of ik het alarm nog kan gebruiken? De garage (waar ik overigens niet tevreden over ben) zegt dat ik "alles maar moet laten zitten", en er verder niet naar om moet kijken. Maar ik zou graag toch een werkend alarm willen op mijn auto, i.v.m. een dure audio - installatie.

Er zit een kaartje van "Gemini" bij het service - boekje, met daarop een code.

Bvd,

Pieter

pieter9057

Geplaatst door pieter9057 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


neem eens contakt op met carsystem's in breda. dit is de importeur van dit alarm.


paul,

pieter9057 (0), 19 jaar geleden

Bedankt Paul! Dat ga ik proberen.

Pieter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.