Ford Fiesta: alleen aanjager stand 4 doet het

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.25 16v

Beste mensen,

Als allereerst stel ik me even voor: ik ben Erik ik ben 22jaar en ik ben in bezit van een ford fiesta.(model 1996t/m2001)
in het begin deed alle standen van de aanjager nog van 1 t\m 4 daarna had ik een poosje dat alleen stand 4 het deed,
daarna deed alles het weer en nu zit ik weer met het zelfde probleem:alleen stand 4 doet het de stand 1 T/M 3 doet het niet enig idee wat het kan zijn??
de stekkers van de aanjager heb ik gecontroleerd en dat zit wel goed, tevens heb ik nog een probleem mijn achterruit verwarming doet het niet ik heb in ieder geval de draden gecontroleerd ook verder geen problemen tegen gekomen,alle zekeringen gecontroleerd ook in orde, Alvast bedankt voor de reacties. u kunt mij mailen op: erik_schoonderwoert@live.nl

Met Vriendelijke Groet, Erik Schoonderwoert

ERIk.2512

Geplaatst door ERIk.2512 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

erik,
controleer eens je kachelweerstand.
waar deze precies zit weet ik niet maar met jou klachten is het 99% zeker de kachelweerstand. (meestal ergens onderin het dashbord bij de kachelmotor)
succes!

Knight Rider (0) PRO, 13 jaar geleden

de weerstand is vermoedelijk bereikbaar via passagierskant. Hiervoor even liggend onder dashboard kijken naar midden toe.
een stekker met 4 dikke draden. de weerstand zal vastzitten met 1 schroefje

ERIk.2512 (0), 13 jaar geleden

Geachte proffesionals,

als allereerst wil ik u even bedanken voor het tips inmiddels heb ik de stekker losgehaald en 1 van de 4 puntjes die erinklikken zeg maar is zwart zowel van dat kastje als de stekker zelf ik heb inmiddels het opgeschuurt en hij doet het weer. ik denk wel dat het aan vervanging toe is zowel het kastje als de stekker maar iniedergeval ontzettend bedankt! voor jullie informatie.

Met Vriendelijke Groet, Erik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.