Ford Focus: auto is stilgevallen tijdens rijden.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 tdci

Wagen is stilgevallen tijdens rijden.Kan de wagen niet uitlezen daar hij de stuurdoos niet kan vinden.Alle zekeringen en relais gecontroleerd.ook alle massapunten gecontroleerd.Bij opzetten van contact gaan hij niet van pats af .de rode led op het instrumentenpaneel knipper snel en na anderhalve minuut knippert hij 1 maal lang en 6 maal kort.
Vervolgens instrumenten paneel volledig uit elkaar gedaan en de printbanen gecontroleerd op eventuele onderbreking op slechte soldeerverbindingen.niets abnormaals te zien.Vervolgens gaan meten aan de pinnen van het motormanegment.Voedingen en massa signalen komen aan maar ik krijg geen uitgangen naar de sensoren .egr klep aansluiting ook losgemaakt de er de vorige keer een storing in stond ivm met frozen egr klep.Alles tevergeefs. Zit nu eigelijk vast en weet het verder niet meer waar ik moet zoeken.

car823

Geplaatst door car823 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

pieterjan (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik heb dit onlangs ook voor gehad en bij mij was het instrumentenpaneel stuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.