Ford Transit: banden met harde flanken

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000cc

Ik zou graag banden met harde flanken laten monteren op mijn campertje,HTG. 2400 kilo,er staan voor het ogenblik achter toyo h02 195x14 op,en vooraan::vredestein comtrac 195x14!! Toen ik de man van de luchtveren,brontechnics; www.bronntechnics.com vroeg welk soort band hij aanrade,zei die gelijk Edje Raketje aanrade::Michelin Agilis,echter toen ik mijn bandenmarchant contacteerde::zei die : weet te hebben van de goede kwaliteiten van Agilis,maar ZIJN aanrader zou toch zijn voor mijn camper FIRESTONE HOKE !!
Wie kan mij helpen met mijn bandenkeuse,gezien ik geen stuurbekrachtiging heb!??
Iedere raad kan ik gebruiken,en zeker van de profs.maar ook particulieren kunnen mij het weggedrag van hun camper of(vrachtwagen)met een bepaalde type band vernoemen,(aanraden)!
Graag jullie reacties
Ressort

PS::Die vredesteins noemde de luchtverenman,jaaaaa het is VREDE nemen met STEIN he jongen,is niet een échte aanrader hoor,voor je mobilhoompje! tedoeme en het zijn net nieuwe van over enige maanden.!!

ressort

Geplaatst door ressort (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Doktor (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zou ook voor de Michelin Agiles gaan, goede ervaringen mee.

Suc6

Edje Raketje (0), 16 jaar geleden

Ik denk dat je bandenmarchant de Firestones aanraadt vanwege de procentjes.

alex drost (0) PRO, 16 jaar geleden

ik zou ook voor de agillis 81 gaan ik heb niet zo'n goede ervaringen met firestone t.o.v. michelin ( wij raden het onze klanten ook aan )

ressort (0), 16 jaar geleden

Edje Raketje schreef
Particulier
Geregistreerd: 26 juni 2006
Berichten: 146 Re: banden met harde flanken::Ik denk dat je bandenmarchant de Firestones aanraadt vanwege de procentjes.

Zeggggggg Edje,dat procentje ??????? tarara he,niet voor mij dan in ieder geval !! hahahah ik moet € 65 per band afdokken hé,wèl is het zo dat de montage en balancage inbegrepen is !! is het duur of goedkoop,ik weet het niet?! is een vraagje voor de profs !
Ressort

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.