Ford Transit: Géén nieuw probleem,maar wel DE OPLOSSING !!

Motorcode: 2000 cc

Enige tijd geleden,stelde ik een vraag ......WAAROM MIJN MOBILHOOMPTJE NIET RECHTUIT WOU RIJDEN !!
Vélen hebben hierop gereageert,Edje Raketje kwam ook aanzetten met (goede oplossingen) wat blijkt nu .......het stuurhuis bleek de grote dader te zijn !! Dus ik heb bij die Duitser www.oldcars.de een stuurhuis kunnen kopen !! echt een aanrader die Duitse site,en zéér correct !!! €500 thuis gebracht op 3 dagen !! ik had al veel goeds gehoord van die Duitser,en eens mijn prepayment gedaan was en ontvangen ging het vliegensvlug !!
Nu ga ik nog schokdempers monteren en op zoek gaan naar een STABILISATORSTANG,want die ga ik er mij ook nog onder knutselen !!
Tot schrijvens vrienden
Ressort

ressort

Geplaatst door ressort (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

16 jaar geleden - ressort

Sjaak is een genie !!!!!!!!
Met een simpele klik van je muis kan je al de vragen en antwoorden bekijken !!!!(op de link die hij neerzette !)
Thancks Jaakie !!
Groetjes Ressort

16 jaar geleden - ressort

Wat het HELLINGSPLAATJE voor de (caster) betreft,heb ik de grote helling behouden van 6 graden !
Wat armenwerk moet ik beslist doen bij het parkeren,maar het neemt niet weg dat ik meer confort heb bij het rechtuit rijden,wou ik nog ff meegeven.
Ressort

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.