Ford Mondeo: bandenspanning

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een (grote) originele boordcomputer van ford naast de kilometer teller zitten. Bij de dealer heb ik nog kunnen zien dat de bandenspanning daarom netjes werd vermeld. Misschien dat er toen een band te zacht was ofzo maar nu kan ik niet meer in dat scherm komen. Iemand hier ervaring mee of dit het alleen aangeeft als er een probleem voordoet? Lijkt me namelijk zo raar dat deze optie spontaan verdwenen is.

marco2008

Geplaatst door marco2008 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Doktor (0) PRO, 12 jaar geleden

Door het menu scrollen en bij informatie kijken.

Suc6

zafira2.2dti (0), 12 jaar geleden

Hey Marco, het zal wel makkelijk zijn als je bij zo een luxe uitvoering het instructie boekje ter hand neemt, indien dit niet aanwezig is zal ik het zeker aanvragen bij de dealer, er zit immers zo verschrikkelijk veel op dat je haast niet zonder boek(je) kan.

marco2008 (0), 12 jaar geleden

Dokto + Zafira bedankt voor jullie reactie. Gelukkig heb ik wel een boekje maar dan onderhoud. handleiding en radio maar dus niet van die boordcomputer. Ook heb ik al gescrolled en ook bij informatie maar daar staat niets bij. Alleen iets van deur open als die nog open staat. Maar zou het niet zo kunnen zijn dat dat opsprikt als 1 van de banden te zacht zijn? Dat vermoeden heb ik maar ????
Aan de andere kant zou je de spanning toch moeten kunnen controleren als de banden (nog) niet te zacht zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.