Ford Mondeo: telefoon (bluetooth) i.c.m. radio / voicecontrol

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb onlangs een Ford Mondeo 1.6 aangeschaft. HB Titanium uitvoering. Nu zit daar een geweldig mooie radio in waarmee je ook zou kunnen bellen via bluetooth verbinding. Zie wel enkele tel.nrs van vorige eigenaar staan maar ?????. Ik krijg helaas geen contact en zou graag dat ik mijn telefoon op de radio/voicecontrol kan aansluiten. Wie kan me hier mee helpen want de dealer wil er 100,- voor hebben om alleen maar naar te kijken. Ik hoor het heeeeeeeeeeel graag.
BVD

marco2008

Geplaatst door marco2008 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Doktor (0) PRO, 12 jaar geleden

Wat gebeurd er als je op de knop "voice" drukt op je richtingaanwijzerschakelaar? als de radio dan op "mute" gaat dan reageerd het bluetooht moduul niet meer.
Je kan proberen om dan de accu een voor enkele minuten los te koppelen maar weet wel zeker dat je eerst de radiocode weet.
Als dat niet werkt dan is hoogstwaarschijnlijk dat moduul defect, komt wel voor.

Heb je geen garantie meer?

Suc6

marco2008 (0), 12 jaar geleden

Hallo Doktor bedankt voor je reactie maar helaas hij doet het nog niet. Bluetooth op de radio staat op on. Met mijn mobiel kan ik deze ook wel vinden "Ford Audio" maar de verbinding tussen beide werkt niet. Garantie heb ik nog wel maar ze zeggen dat mijn mobiel (gewoon simpele Nokia) er niet voor geschikt is. Ze hebben een lijst met mobielen en staat die niet op maar omdat de auto van 2008 is en mijn mobiel van 2010 komt dit niet overeen. Raar verhaal of niet dan? Dan zou je dus een mobiel van 2007/2008 moeten aanhouden om dit te laten werken. Dat gaat er bij mij namelijk niet in. Misschien nog andere ideen?

fordmannetje (0) PRO, 12 jaar geleden

hier kun je zien welk toestel geschikt is.toets dit in op google;
Ford - Bluetooth Compatibility

kristinus (0), 11 jaar geleden

Een Nokia x6 misschien, deze heeft een nieuwere versie bluetooth dan de Ford radio's en kunnen dan niet met elkaar verbinden. Bij de vorige eigenaar al geinformeerd wat voor type toestel hij heeft gebruikt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.