Ford S Max 2016: Bediening aireco en radio gaat vanzelf aan en uit

Bouwjaar: 2016

Ik heb een Ford S-Max 2.0 TDCI uit 2008. Sinds kort gaat na ongeveer 20 minuten rijden de radio en de bediening van de airco achter elkaar heel snel aan en weer uit. Als heel de unit weer even aan staat, dan kan ik wel de radio bedienen, maar de bediening van de airco reageert helemaal nergens op. Dit alles duurt meestal een kwartiertje en daarna lijkt het zich te herstellen. Dan kan ik de airco ook weer gewoon bedienen. Vanaf dat moment gebeurt het nog maar sporadisch dat de hele handel een keertje uit en weer aan gaat. Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn?

Mr.Orange

Geplaatst door Mr.Orange , lid sinds 1 jaar geleden

3 Reacties

Highway PRO, 1 jaar geleden

lijkt op een slechte stekker of massa aansluiting. verbrande stekker daar door meer weerstand (warm worden) en dan uitvallen .

Mr.Orange, 1 jaar geleden

Dank je, Highway. Dus unit er even uithalen en zekeringen checken? ik ben zelf niet technisch. Waar zit massa aansluiting? Zit dat in de stekker oid?

Problemcar Hulplijn PRO, 1 jaar geleden

Beste topicstarter, fijn dat u gebruik heeft gemaakt van ons forum. Heeft u de oplossing inmiddels gevonden? Dan wordt het gewaardeerd als u dit terugkoppelt in dit topic.

Mvg,
De Problemcar Hulplijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford S-Max of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.