Ford Galaxy: bijrijderskant nat

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 16v

Goedemorgen allemaal, mijn naam is albert sinds kort eigenaar van een galaxy 2.3 16v ghia uit 1999 met 140.000km op de teller voor dat ik hem kreeg is het ruitenwisser mechaniek vervangen inclusief motor. Maar nu is er alleen aan de rechterkant bij de voetenruimte behoorlijk wat vocht terwijl het niet echt geregend heeft kan het zijn dat dit condenswater is van de airco?. Zo ja waar vind ik het afvoertje van de condenslekbak wat water in de auto is niet fijn alvast bedankt .

26binky

Geplaatst door 26binky (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Galaxy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (165) PRO, 10 jaar geleden

Ik zou eerst eens kijken of de parvan (plastic gedeelte onder de voorruit) niet verstopt zit en goed gemonteerd is. Als de afvoer hier van verstopt zit loopt ook al het water naar binnen.

Kelvin1 (0) PRO, 10 jaar geleden

is het natte gedeelte voelt dat beetje plakkering aan? zo ja dan heb je grote kans dat je kachel radiateur lek is en je ramen beslaan ook vaker en sneller zonder je airco te gebruiken dan.
of je afvoer van je airco systeem zit verstopt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Galaxy of stel zelf een nieuwe vraag.