Ford Scorpio: Binnenverlichting

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

Mijn binnenverlichting begon eerst te haperen en nu brand deze helemaal niet meer.
Ook de vertraging werkt niet meer.
Er zijn geen zekeringen defect, wie weet waar ik moet zoeken.
Graag eeen reactie, alvast bedankt

boyka

Geplaatst door boyka (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

eddyarc (0), 12 jaar geleden

als je de binnenverlichting manuweel aanzet werkt ze dan? Zoja zou ik de deuren contakten eens testen zoniet lampje los maken en meten of je nog spanning krijgt aan het lampje.

boyka (0), 12 jaar geleden

Hoi Eddy,
De binnenverlichting brand ook handmatig niet en heb ook geen spanning bij het lampje, eigelijk heb ik bij allebei de lampen en de verlichting in de kofferbak geen spanning. het is mij ook niet echt duidelijk bij welke zekering en relais de binnenverlichting hoort. Ook heb ik de deurcontacten getest. Nu heb ik wel gehoord dat de zekeringskast aan de onderzijde van de Scorpio zeer gevoelig is voor vocht. Ik ga vandaag nog proberen deze los te maken om de onderzijde na te kijken. Nog bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.