Ford Transit: Brandstoftank

Bouwjaar: 2004

Hallo,
Wij zijn op zoek naar medelotgenoten die ook veel last hebben van het klotsen en bonken van de brandstof. (Ford Transit, 2.0 tdci 125 pk, DC. luxe uitvoering, mei 2004)

Onze garage kan ons niet meer helpen, heeft wel wat geprobeerd, maar dat helpt niet. Ford Nederland heeft een proefrit gemaakt en zegt het probleem te kennen maar er niets aan te (willen) doen.

Wie weet er meer van of wil mee doen aan de actie om er voor te zorgen dat Ford Nederland haar verantwoording neemt?

Het is toch in ieder geval slechte reclame voor een auto van over de 20.000 euro.

Verder rammelt er van alles aan de auto. Deur, ergens in het plafond, achter enz.. Is al weer twee keer verholpen door de garage.

Met vriendelijke groet,

Maarten Bijenhof.


M.H. Bijenhof

Geplaatst door M.H. Bijenhof (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 19 jaar geleden

maarten er is hoop, er is een service brief(TSB) waarbij er ectra isolatie tussen de tank en de bodem geplaatst wordt.
hetgeluid zal nooit geheel weggaan.
de rammels zoude door een vakkundige dealer opgelost kunnen worden.het is misschien wathard/cru om te zeggen maar het is en blijft een bedrijfwagen (ondanks dat het een hele lucxe is) het rijcomfort zal dus niet te vergelijken zijn met bv een mondeo.
praat er over met je dealer waar een wil is is een weg..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.