Ford TRANSIT 260S FD VAN 85 LR 4.23 2008: Centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: P8FA, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 63

De centralevergrendeling werkt, maar na 1 tel gaat de claxon af en de portieren weer van het slot. Op het dashboard blijft ook de melding dat er een portier openstaat.

Alle portieren zijn dicht en toch blijft het lampje op het dashboard branden.

Het schema erbij gezocht, maar dat gaf niet direct een aanwijzing welk portier de oorzaak zou kunnen zijn. Daarom even gezocht op Problemvar met de term Centrale vergrendeling Ford Transit en daar kwam ik deze link tegen: https://problemcar.nl/topic/ford/central... . Hier was de klacht weliswaar iets anders, maar gaf ons wel een hint om bij het rechter achterportier naar de bedrading te gaan kijken..

Het resultaat was dat we daar een breuk in de bekabeling tegenkwamen. Nadat die hersteld was, was dit probleem weer opgelost.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.