Ford Galaxy: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo sleutelaars,

Wij hebben een probleem met een ford galaxy uit '01. Het probleem luidt als volgt:
De centrale vergrendeling werkt niet met de sleutel in het het linker portierslot gaat wel gewoon dicht en open mechanies.De mensen hebben ook de klacht dat de auto moeilijk te starten is en C.V werkt ook niet met de afstandbediening.Als je de portier open doet gaat de brandstofpomp ook niet draaien net als bij VW!
Als je met de sleutel in rechterportierslot de deuren wilt sluiten doet alles gewoon alle deuren sluiten en de knipperlichten doen het dan ook. Van binnenuit op de raambedieningspaneel kun je hem wel aansturen van open en dicht . Maar hij doet dit precies verkeerd om dan hij het meot doen. Ik heb het volgende al vervangen:cv motortje en microschakelaar in het slot. Met alles geen succes. Als je de auto wilt uit lezen kun je ook geen comminicatie vinden met de boardcomputer zelfs bij ford en volkswagen niet.
Bij de volkswagen denkt men dat de comfortmodule stuk is. Mijn vermoeden ging hier ook naar toe. Maar ik vind het raar dan via het rechterportierslot alles doet. Binnenverlichting werkt wel gewoon.
De bedrading in het linkerdeursok heb ik gecontroleerd op kabelbroken niets gevonden en alle zekeringen zijn heel.
Iemand een idee wat dit kan zijn of iemand dit eerder meegemaakt?
Wie heeft een oplossing?

M.V.G Raymond Hofste

raymond_hoste

Geplaatst door raymond_hoste (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Galaxy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

raymond_hoste (0), 16 jaar geleden

Hallo Allemaal,
Het probleem is opgelost er zat een kabel met een los contactje in het verbindingsblok in de A-stijl binnen in de LV deur.De gehele kabelboom gede-monteerd en de draad er opnieuw ingesoldeerd in de verbindingsstekker.Het bleek een tweede plusdraad te zijn voor de deurvergrendeling


M.V.,G raymond

Doktor (0) PRO, 16 jaar geleden

goed dat je het gevonden hebt.

Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Galaxy of stel zelf een nieuwe vraag.