Ford Focus: Centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 i

Ik heb de sloten kapot gehad van mijn Focus (model 99) nu heb ik er andere inzitten met een sleutel met cv erop nu is mijn vraag kan ik dit activeren of zit het er niet op ik heb wel standaard cv maar geen afstandsbediening en dan heb ik nog een vraagje kan ik een sleutel bijbestellen ik heb nergens een nummer van aleen mn sleutel uiteraard Gr.Dennis

Dennis Astra

Geplaatst door Dennis Astra (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Doktor (0) PRO, 16 jaar geleden

Een sleutel kan je bij de Ford dealer zo laten bijmaken op basis van de oude.

Als de auto geen afstandsbediening heeft gehad dan zal dat niet 123 werken.

als je het dashbord kastje weghaald dan zie je rechts een kastje zitten, als dat een klein kastje is met maar 1 stekker aangesloten dan heeft er nooit afstandsbediening in gezeten, nu kan je wel een origineel (nieuw of gebruikt) kastje van een focus met afstandbediening nemen, die monteren (de 2e stekker hangt er naast) afstandsbediening inleren en klaar ben je.

Suc6

Dennis Astra (0), 16 jaar geleden

dankjewel voor het antwoord hier kan ik wat mee! ik ga van de week eerst een sleutel bijmaken bij de dealer daarna ga ik dat uitzoeken met die cv.

alex drost (0) PRO, 16 jaar geleden

ga eerst informeren voor je module anders moet je 2 sleutels bestellen je moet er ook 1 met afst.bed. hebben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.