Ford S-Max: deur gaat niet open

Brandstof: Benzine

Het linker achter portier van de Ford S-Max gaat niet meer open. Ik hoor ook geen motortje . wat kan er mis zijn?

bakkers

Geplaatst door bakkers (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford S-Max? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bartjecapri (0), 5 jaar geleden

Uiteraard kan het slot kapot zijn. Maar dit kan ook een defect /breuk in de bekabeling betekenen in de doorvoer van de b-stijl naar de deur. Normaliter kan je proberen of de deur langs binnen te openen is (tenzij je kinderslot op staat).

bakkers (0), 5 jaar geleden

bedankt voor je antwoord. De deur is niet vanuit de binnenkant te openen. zit er een motor in de portier? hoe kan ik hier bij komen zonder de bekleding te beschadigen of het portier toch openen zonder de portierbekleding te beschadigen want de schroeven voor de montage van de bekleding zitten nu aan de binnenzijde waar ik niet bij kan.

bartjecapri (0), 5 jaar geleden

Ai ... Dit gaat een flinke klus worden. je zal toch moeten proberen om de binnenbekleding los te krijgen. Is stom dat die schroefjes verborgen zitten. Er zijn dan nog maar weinig opties. Probeer nog eens wat te kloppen tegen de deurklink, ... Als ie niet open wil vrees ik voor je binnenbekleding. Het slot zit uiteraard in de deur en wordt elektrisch gestuurd. Ik heb dit al eens gedaan met een C4 Picasso ... rotjobje was dat.

kaleido 1 (1555) PRO, 5 jaar geleden

Flink bonken op de deur aan de binnenkant ter hoogte van het slot en tegelijk de afstandsbediening indrukken met tussenpozen , wil nog wel eens werken.
Het raam gaat nog wel naar beneden ? zo ja zou je de afdeklijsten op de deur er af kunnen halen en kijken of je met een lange pen bij het slot kunt komen en deze kapot slaan , is vaak wel afgedekt met een kapje , heb zo een keer een audi TT open gekregen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford S-Max of stel zelf een nieuwe vraag.