Ford Focus C-Max 2004: display instrumentenpaneel gaat branden als auto paar uur stilst

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 Duratec HE 145PS

Ik heb op de zaak een C-Max staan waar het instrumentenpaneel zomaar ineens van gaat branden en blijft branden.als je de auto op slot doet gaat hij naar een bepaalde tijd wel uit zoals gewoonlijk, maar op een gegeven moment als de auto een paar uur staat gaat het display branden,het betreft hier een luxe uitvoering instrumenten paneel(met zo'n schermpje waarin C-MAX staat)

Is er misschien iemand wie dit probleem kent en een oplossing weet??

Patrick

patje_flames

Geplaatst door patje_flames (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Doktor (0) PRO, 15 jaar geleden

Dat hij na een halfuurtje even aangaat is normaal, dit komt door het midspeed canbus die even actief wordt om het spaarrelais in te schekelen. Daarna moet hij gewoon uitgaan en uit blijven.
wat voor een radio zit erin?

patje_flames (0) PRO, 15 jaar geleden

Er zit een origineel Ford Blaupunkt navigatiesysteen in.

Maar de klant heeft hierdoor al verschillende malen met een lege accu gestaan.De klant moet namelijk s'nachts naar zijn werk en als hij dan bij de auto aan komt lopen zonder hem open te hebben gemaakt en naar binnen kijkt dan brandt het display van het instrumentenpaneel gewoon en de radio is wel uit.Hij heeft dit verschillende keren gehad maar hij doet het niet altijd.

dick@home (0) PRO, 15 jaar geleden

kijk eens in etis tsb erzijn er 2 die er over gaan
de eerste is 60-2005 dit gaat over de travelpilot ex met een software fout
en de tweede gaat over de regel eenheid van het stuurslot tsb80-2005
lees die maar eens door gr dick

Harold33 (0), 15 jaar geleden

Ik heb soortgelijk probleem met mijn Ford Focus uit 2005. Soms gaat de display verlichting na een kwartier uit en soms pas na een aantal uren. De garage (dealer) weet het ook niet 123. Wie wel?

patje_flames (0) PRO, 15 jaar geleden

Inmiddels is het probleem met onze C-Max opgelost het bleek dat er via Ford een TSB is uitgegeven voor een update van het navigatiesysteem.Het betrieft hier TSB 60/2005

Harold33 (0), 15 jaar geleden

Ben vandaag naar de dealer geweest voor een update van het navigatiesysteem. Helaas heeft het allemaal niks geholpen. Ze weten het verder niet meer. Ik weet niet wat ik nu nog kan ondernemen. Pas als de auto niet meer wil starten doordat de displat/navigatieverlichting blijft branden kan er een mogelijk een foutcode worden uitgelezen. Ik heb echter geen zin om het zover te laten komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.