Ford Ka: diverse probleempjes

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Ik heb vandaag voor mijn vrouw een Ka gekocht.Er zijn wat probleempjes.De centrale deurvergrendeling gaat dicht en open als je de sleutel naar rechts draait. Als je dan de deur open doet blijf hij heen en weer gaan, totdat je de deur sluit.Meestal is hij dan op slot en kan je hem ook niet van binnenuit open doen.Ik laat hem nu maar open tot hij gerepareerd is.Overigens doet hij dit ook bij de rechterdeur. Tweede probleem de radio staat op wait,hoe kom ik aan een code en waar vind ik de kleurcode.Als laatste hoe kan ik controleren of er bij de centrale vergrendeling een afstandsbediening mogelijk is.Ik heb er namelijk alleen een sleutel bij gekregen met een transponder erin.Ik hoor het graag.
Ferry

ferdinand

Geplaatst door ferdinand (60) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ferdinand (60), 9 jaar geleden

Ik ben er inmiddels achter ,dat de meeste KA'tjes geen afstandsbediening hebben.Dus een gewone sleutel bij bestellen.
Ferry

ferdinand (60), 9 jaar geleden

Het centrale vergrendeling probleem blijkt via Googlen een KA probleem te zijn.Ik heb dit tijdelijk opgelost door de zekering eruit te halen.Blijft nog over radiocode en kleurcode.
Ik hoor het graag.
Ferry

ferdinand (60), 9 jaar geleden

Kleurcode gevonden.De radiocode vraag ik wel aan de dealer.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.