Ford Focus: focus tdci vliegwiel vervangen onderdelen?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 18tdci

ik moet een defekt 2 massa vliegwiel vervangen,dit ga ik vervangen door een vast vliegwiel met nieuwe koppeling en druklager,kan me soms iemand zeggen van welk ford type deze past,graag ook motortype en jaar?of eventueel iemand die hier ervaring mee heeft en mij de ford onderdeelnrs kan geven van het een vast vliegwiel die past op een focus 18tdci en ook van de druklager en de koppeling,alvast bedankt

firmin_opel

Geplaatst door firmin_opel (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

rallyfiesta (0) PRO, 14 jaar geleden

Bij Ford geven ze de nummers niet graag vrij. Zou iets van Transit Connect zijn. Even zoeken in Engeland, daar vind je complete sets voor iets minder dan 350 € all in. Deze zijn dan niet origineel maar heb er al goede ervaring mee.

geert3496 (0) PRO, 14 jaar geleden

Valeo leverdt een komplete kit hiervoor, nummer 835019.

rallyfiesta (0) PRO, 14 jaar geleden

Dat is de set met dubbelmassa-vliegwiel zeker ? Vorige week nog opgevraagd als Valeo al een kit met vast vliegwiel had en ik kreeg een negatief antwoord bij 3 leveranciers...

rallyfiesta (0) PRO, 14 jaar geleden

Blijkbaar bestaan ze inderdaad bij Valeo, ik werd verkeerd ingelicht. Sets zijn vrij nieuw... hier lopen ze blijkbaar achter !

jjbalmszonen (0) PRO, 14 jaar geleden

Lees de topic even bij particuliere de 7 e over vervanging 2 massavliegwiel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.