Ford Galaxy: Ford Galaxy rookt uit standkachel/bij verwarming

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Heb hier een probleem met een galaxy. Deze rookte heel erg (witte) uit de bijverwarming. Hier drupte de brandstof uit en deze werd niet warm. Vervolgens een nieuwe (Eberspächer) verwarmingsunit gemonteerd deze werkt goed en verwarmd ook goed echter deze produceerd nogal wat (blauwe) rook. Dit valt vooral op bij het stilstaan voor bijv. een verkeerslicht. Is er iemand die hier ervaring mee heeft of even tueel een oplossing of hoort dit misschien toch bij het product.

Bij voorbaat dank,

Pieter

Don Pedro

Geplaatst door Don Pedro (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Galaxy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

volgens mij kun je hem met de testkast laten branden om hem goed tereinigen als ze niet goed ontbranden blijft er olie in de uitlaat en dan krijg je rook.

groetjes jan.

Don Pedro (0), 14 jaar geleden

Wij kunnen hem hier niet met testkast laten branden. Maar hebben met verfstripper het uitlaatje doorgebrand en na zo'n 15 minuten stopte het roken. Inderdaad gasolie in het uitlaatje!!!!! Het roken is nu inderdaad voorbij.
Bedankt voor de moeite.

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

nou op deze manier is het je toch ook gelukt en daar ging het toch mar om.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Galaxy of stel zelf een nieuwe vraag.