Ford Ka 2000: Ford ka 1.5 blaast warme lucht

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: J4S, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 44

Hoi nieuw hier op het forum.

Vandaag heb ik een nieuwe auto gekocht, een Ford ka 1.5 uit 2000.
Ik had al geen hoge verwachtingen voor de auto, maar op de terug weg naar huis werd het wel erg warm van binnen. Drukte de airco knop in, maar niks gebeurde, deed de ventilator uit, maar nog steeds blaasde de auto warme lucht naar binnen.

Ik heb helemaal geen verstand van auto's, maar is dit een makkelijk probleem om op te lossen, of heb ik een miskoop gedaan en moet ik er mee leven?

Jnthn

Geplaatst door Jnthn (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1445) PRO, 3 jaar geleden

Denk dat je kachelklep/kraan defect is, of niet juist aangestuurd wordt , dit zou ik eerst controleren, maar even wat anders, dit gebrek zat dus in de auto toen je hem kocht, weet niet waar je hem gekocht hebt , maar overleg eens met de verkoper , ook wat betreft de airco , heb je deze niet gecontroleerd bij aanschaf , ik vind twijfel zo wie zo geen basis van kopen , er zijn er zoveel te koop .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.