Ford Mondeo: Ford mondeo 2005 Houd in en hikt bij het gas geven

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Beste Lezers,

Ik heb mijn mondeo nu al 1 jaar en laatste 6 maanden houd hij zich in als ik gas wil geven of snel wil optrekken.

Voor de rest doet ie het goed, Ik zal proberen precies uit te leggen wat er gebeurt en wat ik voel. Ik sta voor de stoplicht en wil ik optrekken dan houd de auto zich in en stottert (hikt paar keer kort ) langzaam en als ik dan na 1 seconde gas weer geef trek die goed op maar met heel veel zwart rook wolk. in mijn linker buitenspiegel zie ik uit mijn uitlaat gewoon heel veel zwart rook dat wordt uitgespoten uit de uitlaat..??

Dus hij houd zich in verlies beetje vermogen, Maar Hikt als ik gas geef, trek niet meteen gelijk op , in doe me koppeling omhoog en geef gas en dan stottert die een beetje en spuit die heel erg veel zwart rook uit.

Ik wil heel graag dat deze PROBLEEM opgelost wordt, want de wagen zit er super uit en verzorgd. Ik ben erg zuinig en voorzichtig met het rijden. Bij Ford dachten ze dat het de EGR klep was, achteraf heb ik de reparatie betaald van 400,- euro maar geen goed resultaat , ze dachten dat het de EGR klep was.

Wie kan mij helpen,,,,?? in zn 1 en 2 als ik optrek stottert en hikt die en houd zich in en spuit tegelijker tijd veel zwart rook.

Alvast bedankt iedereen voor het lezen en mischien een antwoord op mijn vraag.

adad

Geplaatst door adad (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

carlo001 (0), 13 jaar geleden

he adad heb je toevallig al je dieselfilter gecheckt,vervangen(vervuiling) .

Hendrik4290 (0) PRO, 13 jaar geleden

Laat eens uitlezen want dat kan vanalles zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.