Ford Mondeo: ford mondeo loopt op 2 cilinders

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

hoi

ik heb n mondeo staan die maar op 2 cilinders loopt, bobine al vervangen maar geen resultaat, kabelboom gecontroleerd geen breuken, t lijkt er heel sterk op dat er geen signaal uit de computer komt,

nou had ik al n gebruikte computer gehaald maar deze moest opnieuw worden ingeleerd zodat de start onderbreking van de sleutels werkte.

het nummer van de computer kwam niet helemaal overeen met de oude computer, omdat ik nergens dezelfde computer kon aankomen met dezelfde nummers.

toen ik bij de ford aankwam om de sleutels te laten inleren zeiden ze dat ze de sleutels wel konden inleren maar dat er dan diverse functie's niet zouden werken van de auto omdat de nummers niet t zelfde waren.

een nieuwe computer kost maarliefst 900 euro's iemand ervaring met dit soort problemen ? of iemand die weet ofdat ik als nog de gebruikte computer zou kunnen gebruiken ?

autobedrijf m vd laar

Geplaatst door autobedrijf m vd laar (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bnm (0) PRO, 14 jaar geleden

Grote onzin wat de dealer zegt, als pats in te leren is zal dit geen enkelprobleem zijn , neem aan dat het wel een pcm betreft voor een benzine auto.

Doktor (0) PRO, 14 jaar geleden

plaats de nummers van de originele en van de vervangende pcm eens hier neer.

Suc6

antig01 (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=bnm]Grote onzin wat de dealer zegt, als pats in te leren is zal dit geen enkelprobleem zijn , neem aan dat het wel een pcm betreft voor een benzine auto.[/quote]
Hier ben ik het niet helemaal mee eens, kan best dat je de pats wel in kan leren (je hebt maar 2 soorten)
Maar dat de auto alsnog niet draaid, omdat het toch een ander type PCM is.

bnm (0) PRO, 14 jaar geleden

Je hebt iederdaad maar 2 soorten pats , als je pats kunt inleren heeft deze auto verbinding met de pcm, want anders zou dit nie lukken,
Als dit ook een pcm is voor een benzine, dan zieik het probleem niet,zegt jou de none com route iets, en vaak als je een nieuwe pcm betseld word deze ;eeg aangeleverd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.