Ford Mondeo: ford moneo vreemde storing dashbord

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 i

ik heb een mondeo gekocht uit 97 na ee paar dagen sturen merk ik vreemde zaken aan het instrumenten panneel km teller valt spontaan uit bij het aanspringen gaat het lampje voor reservebrandstof oplichten lijkt ook als de km teller uitvalt de meter voor benzine vast staat en niet de echte waarde aangeeft. s,morgen als ik contact aanzet zie ik ook lampje reserve brandstof oplichten tijden controlecheck(dan reageert de km teller wel) blijft het lampje uit doet de km teller het ook niet?. denk aan een nieuwe tellerklok lijkt me sterk dat alles vervangen moet worden.
be ik de enigste met dit vreemde probleem?

jerry 18

Geplaatst door jerry 18 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jerry 18 (0), 13 jaar geleden

heb vanmorgen klok verwijderd contacten schoongemaakt even gekeken op bruine vlekken voor sluiting of zo, na terug zetten is het drama nog groter na 2min rijden waarin alles het leek te doen leek mijn benzine meter en temperatuur meter totaal verkeerde waardes aan te geven, en jawel weer de snelheid weg ik had een mondeo uit 93 krijg eigenlijk een beetje spijt hem weggedaan te hebben nou ja morgen maar even naar de sloop voor een andere tellerklok.

Knight Rider (0) PRO, 13 jaar geleden

dit bepaald probleem heb ik al die tijd die ik bij ford werk nog niet voorgehad, het zou toch logisch klinken om te proberen met een ander instrumentenpaneel.

laat maar iets weten of het geholpen heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.