Ford Focus: foutcode p1260 - diefstalpoging waargenomen.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 18tdci

Auto binnengebracht doordat hij niet wou starten. Was stilgevallen met te laag brandstofpeil. Verschillende foutcodes in éénmaal gewist. Auto heeft éénmaal gestart zonder problemen. Maar daarna gaf hij geen krimp meer en rood ledlampje blijft dan knipperen. Foutcode P1260 tot gevolg. Bij een derde poging knippert het niet meer en start auto normaal : geeft wel even op display "systeemstoring".
Ondertussen twee dagen met auto gereden zonder problemen, maar nu gaf plots terug geen kik. Foutcode P1260. KLant heeft natuurlijk geen tweede sleutel van auto. Naar mijn mening ligt het aan de transponder.
Komt dit soms een collega bekend voor?

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jhl (0) PRO, 10 jaar geleden

Effe gegoogled. Blijkbaar zijn er problemen met het dashbord bij dit type? Iemand bekend hiermee?

Wesley1 (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik heb het wel een keer gehad bij een Transit connect, met dezelfde motor. Hier was het een software probleem. Sleutels opnieuw ingeleerd en nieuwe software erop gezet. daarna geen problemen meer gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.