Ford Focus: foutcode p1260 - diefstalpoging waargenomen.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 18tdci

Auto binnengebracht doordat hij niet wou starten. Was stilgevallen met te laag brandstofpeil. Verschillende foutcodes in éénmaal gewist. Auto heeft éénmaal gestart zonder problemen. Maar daarna gaf hij geen krimp meer en rood ledlampje blijft dan knipperen. Foutcode P1260 tot gevolg. Bij een derde poging knippert het niet meer en start auto normaal : geeft wel even op display "systeemstoring".
Ondertussen twee dagen met auto gereden zonder problemen, maar nu gaf plots terug geen kik. Foutcode P1260. KLant heeft natuurlijk geen tweede sleutel van auto. Naar mijn mening ligt het aan de transponder.
Komt dit soms een collega bekend voor?

jhl

Geplaatst door jhl PRO , lid sinds 17 jaar geleden

2 Reacties

jhl PRO, 8 jaar geleden

Effe gegoogled. Blijkbaar zijn er problemen met het dashbord bij dit type? Iemand bekend hiermee?

Wesley1 PRO, 8 jaar geleden

Ik heb het wel een keer gehad bij een Transit connect, met dezelfde motor. Hier was het een software probleem. Sleutels opnieuw ingeleerd en nieuwe software erop gezet. daarna geen problemen meer gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.