Ford Mondeo: Geen trekkracht meer

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDCi 130

Hallo,

Mijn Mondeo schokte van de week een keer. Daarna ging het voorgloeilmpje branden en had ik geen vermogen meer. De dealer heeft hem uitgelezen maar er is geen foutcode te vinden. Wie weet wat dit kan zijn of heeft dit ook een keer meegemaakt?

Frank3210

Geplaatst door Frank3210 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

het voorgloeilampje brand, geen foutcode, en het probleem is niet opgelost...? terwijl de dealer met een oplossing had moeten komen... ipv de klant weg te sturen........

paul,

Frank3210 (0), 17 jaar geleden

De dealer heeft mij niet weggestuurd, de auto staat daar nog. Hij heeft het vermoeden dat de katalysator verstopt zit. Zou dat kunnen?

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

gezien er geen storing aanwezig was, zou dit heel goed kunnen. maak goede afspraken omtrend reparatie. dat men niet zomaar dingen gaat vervangen die achteraf niet nodig waren maar waarschijnlijk wel BETAALD moet worden. maak daar een goede afspraak over.

paul,

kyros (0), 17 jaar geleden

het klopt iets niet.geen storing opgeslagen,dan braand de spiraal niet meer dus hij moet het goed doen.of knipert het spiraal zonder dat hij met een fout code komt?als geen code is opgeslagen bij het opnieuw opstarten knippert de spiraal toch niet meer.

Frank3210 (0), 17 jaar geleden

Probleem is opgelost!!! Verstuivers opnieuw inlezen en rijden maar.

Bedankt voor jullie info.

Groeten Frank

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.